Onze diensten

hr-advies en -ondersteuning van ervaren externe consultants

Heb je één werknemer of zijn jullie net met heel veel mensen aan de slag, een duidelijk personeelsbeleid is belangrijk.

Met een externe consultant van hr-advies.be ben je zeker van het beste hr-advies op maat van jouw onderneming. We adviseren je graag bij alle facetten van hr: werving en selectie, loonoptimalisatie of advies en ondersteuning bij de uitbouw van een volledig en efficiënt eigen personeelsbeleid. Ook als je slechts één medewerker in dienst hebt, ben je welkom bij ons.

Wil je de maandelijkse loonadministratie uitbesteden? Wij regelen ook hier alle praktische zaken van A tot Z. Zo kan jij je bezighouden met je onderneming en hoef je je geen zorgen te maken over de correcte uitbetaling van je medewerkers.

> Neem contact op met een van onze adviseurs.

Bij de aanwerving van een (eerste) werknemer komen heel wat wettelijke formaliteiten en verplichte aansluitingen kijken zoals de registratie bij de RSZ, aansluiting bij een externe dienst voor bescherming en preventie op het werk en het afsluiten van verplichte verzekeringen.

Belangrijke administratieve verplichtingen die je best overlaat aan een hr-expert van hr-advies.be.

> Meer info

Je wil als ondernemer je werknemers correct en motiverend verlonen. Samen met jou werken we een optimaal loonbeleid uit en bekijken we alle mogelijke verloningsvormen.

Onze hr-experts simuleren en optimaliseren de loonpakketten van jouw werknemers. Zo bekijken ze onder andere het verschil tussen bruto- en netto-inkomen, extralegale voordelen, loonbonussen of flexibele verloning en geven ze je het gepaste advies voor jouw onderneming.

> Meer info

Het menselijk kapitaal is een van de belangrijkste pijlers van je bedrijf. Daarom doe je voor de aanwerving, talentontwikkeling of ondersteuning van je personeel best beroep op de ervaren hr-adviseurs van hr-advies.be.

> Meer info

Loonadministratie is een secuur werk. hr-advies.be neemt als sociaal secretariaat de maandelijkse loonverwerking van je werknemers op zich. Zo krijg jij één aanspreekpunt voor al je personeelszaken.

> Meer info

De wereld verandert en je bedrijf verandert mee. Wijzigt er iets in je organisatie, dan kan dat invloed hebben op je personeel en je hr-beleid.

Laat daarom op regelmatige basis je personeelsbeleid doorlichten door een ervaren hr-adviseur.

> Meer info